Wie zijn wij

Over MAX-Repair

MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaatonafhankelijk schadeherstelnetwerk. Wij zijn ontstaan doordat meerdere truckschade bedrijven besloten de krachten te bundelen op het gebied van schadeherstel. Samen vertegenwoordigen wij meer dan 100 jaar vakmanschap. In al onze schadeherstelbedrijven, reclamestudio’s en werkplaatsen kunt u terecht voor schadeherstel van bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer en zwaar materieel. Onze circa 1.000 medewerkers zorgen ervoor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. MAX-Repair is aangesloten bij de FOCWA. 

Waar staan wij voor?

Met ons vakmanschap en onze expertise helpen wij u om de schadelast van uw bedrijfsvoertuigen te beheersen en zelfs te verlagen.

Wat doen wij?

Wij repareren elke schade. Of het nu gaat om schroefschades, deuken en krassen. Of om een compleet verwrongen chassis, gescheurde kunststof bumpers en beschadigde koelinstallaties. Onze vakmensen beheersen alle schadehersteltechnieken. Van spot-repair tot het compleet richten van een chassis. Daarnaast bieden wij u verschillende aanvullende diensten. Zoals schadeherstel op locatie, objectieve rapportages, De Rijdende Richter, hulp bij schadelastbeheersing en advies bij schadeafhandeling.
 Partners van MAX-Repair

JOSAM TruckCam

  • Deze pagina delen
  • Share on Google+