LMB schade

Landbouwmachine Schadeherstel – LMB Schade

Schade tijdens het seizoen aan uw landbouwmachines betekent oponthoud van het werk. En daar zitten u en uw opdrachtgever natuurlijk niet op te wachten. Daarom zorgen wij dat uw landbouwvoertuig en landbouwwerktuig weer snel inzetbaar is. Kies voor professioneel landbouwmachine schadeherstel, kies voor MAX-Repair.

 

Schade herstellen aan uw tractor, combine, shovel of rooimachine

Uw landbouwmachines en landbouwwerktuigen verzetten veel en ruig werk. Helaas is schade dan onvermijdelijk. Ons doel is uw stilstand minimaliseren zodat uw weer snel en veilig aan het werk kunt. Bovendien kunt u uw LMB schade 24/7 bij ons melden. Wij beheersen alle technieken voor een vakkundig herstel van schade aan uw tractor, combine, shovel, rooimachine, dorsmachine, ploegmachine. Kortom, alle landbouwmachines.

 

Met maar 1 telefoontje heeft u toegang tot als onze schadeherstel diensten:

 

Vakkundige reparatie van uw landbouwvoertuig en –werktuig

Een tractor wil nog weleens in een greppel wegzakken of van een talud afglijden. Met als gevolg een kromme cabine. MAX-Repair kan uw kromme cabine dan richten. Op deze reparatie geven wij garantie. Ons uitgangspunt is: eerst kijken of reparatie mogelijk is, uiteraard volgens alle veiligheidsnormen. Indien professioneel schadeherstel van uw landbouwmachine mogelijk is, kiezen we dus altijd (in overleg met u) eerst voor reparatie, dan pas vervanging. Hierdoor bespaart u reparatiekosten en beperkt u de stilstand van uw landbouwvoertuig. Ook hebben wij alle apparatuur in huis voor het richten van bijvoorbeeld dorsmachines en ploegmachines.

  • Eerst reparatie, dan pas vervangen
  • Juiste apparatuur
  • Veiligheid voorop
  • Minimale stilstand juist tijdens het seizoen
  • Verlagen schadelast

 

LMB schade herstellen voor elk merk en elk type

Of het nu gaat om een kieper, silagewagen, shovel, opraapwagen, mestinjecteur, maaimachine of tractor. MAX-Repair heeft alles in huis om uw landbouwmachine professioneel te repareren. Daarnaast zijn wij merkonafhankelijk. Welk merk u ook heeft: Pottinger, Krone, Schuitemaker, Veenhuis, Fendt, John Deere, Kaweco Valtra, TerraGator, Beco of Ahlman, wij staan voor u klaar.

Kies voor minimaal oponthoud van uw werkzaamheden. Bel MAX-Repair voor snel en professioneel landbouwmachine schadeherstel. Met ons landelijk dekkend netwerk is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt.


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+