Richten

Richten en uitlijnen bij MAX-Repair

MAX-Repair is specialist in het uitlijnen en richten van chassis, assen, opbouw en cabines van bedrijfsvoertuigen. Met de Rijdende Richter doen we dat zelfs op locatie.

Uitlijnen en afwijkingen meten 

Om afwijkingen te meten in het chassis, de carrosserie, cabine en assen, gebruiken wij camera-apparatuur en software van TruckCam. Hiermee kunnen wij zelfs de kleinste afwijkingen opsporen. Bij bestelauto's en trucks. Maar ook bij andere soorten bedrijfsvoertuigen, getrokken materieel, mobiele kranen, landbouwmachines en zwaar materieel.

Richten van chassis, assen, opbouw en cabines 

MAX-Repair kan zelfs de grootste vervormingen in chassis, assen, cabines en carrosserie richten. Dankzij onder meer de geavanceerde richtapparatuur van JOSAM. Zo maken we gebruik van inductieheaters en aangepaste richtvloeren. En met onze assenrichtbank maken wij de kromste assen weer recht.

De Rijdende Richter

Onze Rijdende Richter werkt vanuit lokale schadeherstelwerkplaatsen van MAX-Repair, dus bij u in de buurt. Deze werkplaatsen beschikken over aangepaste richtvloeren, waardoor de specialisten van De Rijdende Richter direct aan de slag kunnen met uw beschadigde bedrijfsvoertuig. Hierdoor hoeft uw voertuig niet onnodig vervoerd te worden, is het snel weer inzetbaar en bespaart u op uw schadeherstelkosten.


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+