Metalak

Metalak - Partner van MAX-Repair

MAX-Repair heeft gekozen voor Metalak als partner voor haar schadeherstelactiviteiten.

Beide bedrijven gaan een strategische samenwerking aan waarin Metalak paint en non-paint producten levert en waarin de bedrijven gezamenlijk streven naar verder optimalisatie van processen.

In de samenwerking staat Metalak garant voor alle benodigde services en begeleiding om de bedrijven snel en probleemloos met haar producten te laten werken. Metalak heeft hiervoor speciale procedures ontwikkeld die tijdens de kick-off aan de schadeherstelbedrijven van MAX-Repair werden gepresenteerd.

Binnen de strategische samenwerking profiteren de MAX-Repair vestigingen van de efficiënte lakken van Spies Hecker en een uitgebreide dienstverlening zoals voorraadbeheer en technische ondersteuning gericht op procesoptimalisatie. Door  optimalisering van de processen en digitale procedures in combinatie met de korte applicatie- en droogtijden van de Spies Hecker lakken, is MAX-Repair verder in staat de schadelasten voor bedrijven te verminderen. MAX-Repair en Metalak zullen in de toekomst verdere initiatieven hierin ontplooien.

Voorafgaand aan de keuze voor Metalak heeft MAX-Repair sinds het vierde kwartaal van 2014 in totaal zes lakleveranciers beoordeeld. Daarna heeft er een pilot met Metalak bij twee MAX-Repair vestigingen plaatsgevonden. Een technische commissie heeft uiteindelijk bepaald dat Metalak de beste prijs-kwaliteit levert met de beste service. Het partnership behelst een periode van 5 jaar en gaat op 1 juli in, met een uitrol van drie maanden.

Meer informatie over Metalak: www.metalak.nl

Metalak


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+