Diagnostiek

Diagnose, preventie en advies

Van iedere schade stellen wij een diagnose. Hiervan ontvangt u een unieke rapportage. Met een objectief advies over het herstel en mogelijke schadelastbeheersing.
 

Schadediagnose en schadebegroting

Voor wij aan de slag gaan met de schade, stellen we een diagnose. We beoordelen dan niet alleen de ernst van de schade. We onderzoeken ook of de schade invloed heeft op de werking van de elektronische voertuigsystemen en op de wielophanging. En wat de verdere staat is van chassis en carrosserie. Op basis van onze diagnose kunnen wij begroten wat het herstel zal kosten.
 

Centraal schadedossier

Wij hebben een centrale administratie. Daardoor hebben wij altijd en overal inzicht in ieder schadedossier, van al uw bedrijfsvoertuigen. Dit scheelt enorm veel tijd bij schadeherstel. Uw bestelauto's, trucks, trailers, zwaar materieel of landbouwmachines zijn dan ook snel weer schadevrij onderweg.
 

Schadepreventie

Onze schadedossiers helpen u bij uw schadelastbeheersing. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig zien waar u uw schadepreventie het beste op kunt richten. En bij welke schades wij u kunnen helpen met besparen op herstelkosten.

 


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+