Academy

Chauffeurstrainingen om de schadelast te verlagen

MAX-Repair werkt samen met LEEUW Opleidingen als partner voor haar praktische schadepreventie trainingen binnen de MAX-Repair Academy. Passend binnen de verplichte bijscholing, code 95. MAX-Repair biedt haar klanten hiermee wederom een concrete oplossing schadelast binnen het wagenpark verder verlagen en te beheersen

Schades voorkomen door defensief rijden

Uw chauffeurs zijn veel onderweg, onder wisselende omstandigheden en op drukke tijdstippen. Dat vraagt om een defensieve rijstijl, waarbij bijvoorbeeld nog meer rekening wordt gehouden met (fouten van) medeweggebruikers en weers- en verkeersomstandigheden. MAX-Repair biedt chauffeurstrainingen waarbij de focus ligt op schadepreventie. Maar ook op veiligheid, manoeuvreren en spiegelen. De rijvaardigheid verbetert en de brandstofkosten en kosten voor schadeherstel dalen.

MAX-Repair Academy Trainingen :


Links Rijden training

Het aantal ongevallen op ritten naar Engeland neemt schrikbarend toe. LEEUW opleidingen heeft samen met het sectorinstituut en MAX-Repair een training ontwikkeld om chauffeurs hiervoor te trainen.

Meer informatie


Schadepreventie voor Chauffeurs

Omdat het steeds drukker wordt op zowel de Nederlandse en Europese wegen worden er nog zwaardere en complexere eisen gesteld aan de chauffeurs. Door de juiste rijstijl en het praktisch trainen van de vaardigheden ontstaat een optimale rijstijl en een blijvende gedragsbeïnvloeding.

Meer informatie


Rijoptimalisatie Defensief Rijden

Deze training heeft als doel om defensiever en veiliger door het verkeer te manoeuvreren en schades te reduceren. Tevens bespaart u op onderhoud- en brandstofkosten met als uiteindelijk doel een structurele kostenbesparing in de bedrijfsvoering.

Meer informatie


Manoevreren

Deelnemers leren beter omgaan met onverwachte situaties die ze op de weg en tijdens het laden en lossen kunnen tegenkomen.
Ze verbeteren hun rijvaardigheid. De werkgever bespaart kosten op onderhoud en reduceert schades die ontstaan door manoeuvreren.

Meer informatie


Chauffeursdag

Deze training heeft als doel om de rijvaardigheid en de voertuigbeheersing van de chauffeurs te verhogen.
Het zwaartepunt van de training ligt bij het aanleren van handelingen/reflexen in crisissituaties, veroorzaakt door bijvoorbeeld medeweggebruikers of weersomstandigheden. 

Meer informatie


Analyse digitale tachograaf

Het verkeer is tegenwoordig een complexe materie. Brandstof onderhoud en milieu zijn essentieel in resultaat en veiligheid. Om een scan van uw chauffeurs te maken heeft LEEUW de digitale rijstijl analyse ontwikkeld

Meer informatie


Ladingzekering

Meerdere ladingen en retourvrachten verhogen de beladingsgraad. Dit verhoogt de druk op de chauffeur om het laden, stuwen en verankeren voor de rit goed uit te voeren, zodat de lading niet gaat schuiven en er veilig en schadevrij vervoerd kan worden. Tijdens de rituitvoering is het opnieuw stuwen en verankeren na het lossen van een gedeelte van de lading heel belangrijk.

Meer informatie


  • Deze pagina delen
  • Share on Google+